keskiviikko 23. helmikuuta 2011

pumping heart shaped thing

Sonjan itse ompelemista luomuksista, I Know Why No:n silmukkamekosta ja Emilian erittäin hyvästä heitosta perustaa ompelupiiri kasvoi mun hinku päästä väsäämään omia luomuksia - tai siis kopioita upeista, muiden kehittämistä luomuksista.

Lace shorts
Omistan vaaleat pellavashortsit, joita en ole käyttänyt kuin lyhyiden mekkojen alla suojaamassa noloilta alushousujen vilahteluilta. Pitsinauhasta olisi helppo ommella shortseihin kuorrutus :--)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jenny from the block
Loop dress
Tiedän menettäväni miljoona kertaa hermot virkatessa, jos yritän päätyä näin kivaan lopputulokseen. Riskin meinaan kuitenkin ottaa, ainakin jos Emilian kanssa toteutetaan suunnitelma ompelukerhosta :DImage and video hosting by TinyPic
I Know Why No 
Spider web top
En tiedä oonko yrittänyt purkaa vääränlaista matskua, kun en ole onnistunut tällaista toppia väsäämään - ainoastaan saamaan aikaiseksi jättisuuria reikiä ja pilalle menneen paidan.
Image and video hosting by TinyPic
Chictopia
Puffed sleeves
Massiiviset olkapöyhöt sopisivat ihanasti puuterin väriseen mekkoon, jos sattuisin omistamaan sellaisen lyhythihaisena.
Image and video hosting by TinyPic
Link
Cropped top
Tästä paidasta tykkään kovasti ja nyt harmittaa etten ostanut H&M:n aleista nahkateepparia, kun niitä joulun jälkeen oli kympillä tarjolla.
Image and video hosting by TinyPic
The stiletto effect

Haastan kaikki muutkin kokeilemaan taitojaan käsitöiden saralla ! Tai no, jos nyt ensin haastaisin itseni aloittamaan jonkun näistä projekteista, ettei jäisi taas puheeksi..

While we're heading for the spring I have had a desire to do some D.I.Y. projects. That kind of lace shorts + loop dress is things I absolutely wanna try to make.

8 kommenttia:

 1. Tiiätkö paljonko noilla I Know Why No:n tuotteilla mahtaa olla hintaa? Tuolla sivuilla oli se joku liivintapainen, joka olis ihana omistaa! Ei varmaan taida opiskelijan rahat riittää. :/

  Tollasta spider web paitaa vois kyllä koittaa tuunailla kesäks! Ja oon ajatellut myös leikata vanhoista vakosamettihousuista itselle shortsit kesäks. Voi kesä tule jo!

  VastaaPoista
 2. voisin kysellä Emilialta, se tietää paremmin :) mutta jos oikein muistan, ne hinnat oli useammissa satasissa :/ toivotaan lottovoittoa molemmille ! ja kuullostaa kivoilta noi sun d.i.y. suunnitelmat :>

  VastaaPoista
 3. porukoillaha on iso kasa niitä mummolta saatuja pitsinauhoja yms !! varmaa 5metriä:---DD

  VastaaPoista
 4. joo, pitääkin kaivella varastot seuraavan kerran ! sielt voi löytyy viel aarteita :>

  VastaaPoista
 5. hei forumin hennesillä taisi vielä olla alessa noita nahkapaitoja! :-)

  VastaaPoista
 6. voi kiitos vinkistä ! :---) pitääpä käydä tsekkaa <:

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! Tollasii ku jaksais vääntää.. En ite sais koskaa varmaan aikaseks. Olis kyl tosi kiva muokkailla ite kledjui =)

  VastaaPoista
 8. hahaa, noikin on mulle vain tavoitteita enkä varmaan montaa saa toteutettua :D mut kyl siit tulee tosi hyvä fiilis, kun vähän kuluttaa aikaa askarteluun ja säästää samalla rahaa, kun ei esim. koruja tarvii mennä uutena ostamaan.

  VastaaPoista

miau ♥