maanantai 17. tammikuuta 2011

when will I tell you what is on my mind

Valkkasin jo huomisen vaatteet, ettei tarvii aamulla tuskailla :D
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
jacket + bracelet - H&M. sheer blouse - Ruoholahden kierrätyskeskus. college trousers - Valtteri 2nd hand. wedges - Dinsko.
Huhhuh, mun postausvauhti on ollut hurja - oisko syynä vapaapäivät yksin ? Tää päivä meni siivotessa kaappeja ja järjestellessä keittiötä uusiks, kun aamulla sain Fidalta ostetun pöytän kotiutettua. Kirsi kävi illasta nopeesti moikkaa ennen jumppaa ja syömässä mun tekemää kanakeittoa, joka suurustamisen jälkeen muistutti enempi kanakiisseliä. Huomenna mennään Maarian kans katsastamaan Töölön kisahallin sali, johon neljä kuukautta maksaa vaivaiset viisikymppiä. Nyt olis oikeesti aika aloittaa liikkuminen tai en kiinteydy ikinä. Huomenna on myös pakko alkaa pänttäämään patofysiologiaa, mutta oi miksi itsenäinen opiskelu on niin tuskien takana ?

Hyvää yötä

9 kommenttia:

 1. mistä noi pökät on alunperin ostettu? aivan ihanat! ;)

  VastaaPoista
 2. munkin postaustahti on aika hurjaa, nyt kun oon vaan möllöttäny koton. Mutta kivaa kun sulta tulee postauksia:)

  VastaaPoista
 3. voohou just kuuntelin biisiä josta otsikko on napattu kun aloin lukee tätä :) (ja biisinkin siis bongasin blogistas ;)) ihana blogi ja ihana tyttö, ei voi muuta sanoo :)

  VastaaPoista
 4. märy: ne on perus ginasta, niitä oli mun mielestä joskus alkutalvesta. mut voihan olla et viel jostai löytyy aleista :))

  Eve: Kiva, et on kivaa :D Kotona yksikseen nyhjääminen on kyllä kohtalokasta kaikelle muulle paitsi bloggaamiselle mm. tenttiin lukemiselle ja tiskaamiselle.

  Anonyymi: voi itse olet ihana, kun noin ihanan kommentin laitoit ♥ huippua, että löysit biisin, mulle se kolahti tosi lujaa !

  VastaaPoista
 5. hyi kisis. :DDD varo ettei nuuskat putoo päähän katosta! ;)) ja inhoon niit skidei jotka kulkee ohi sillee höhöhöhöhö :D

  VastaaPoista
 6. What is reality anyway: <:

  THE DIVINITUS: thanks a lot !

  VastaaPoista

miau ♥