keskiviikko 5. tammikuuta 2011

she’s got you heart and you don’t even know yet

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
hoodie - Gina Tricot. velvet top + cross necklace - 2nd hand. leggins - H&M. wedges - Dinsko.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
jacket - H&M. circle scarf + woolly hat - 2nd hand.
Back in da City ! Selvisin eilen Kirsin ja taksin avustuksella takaisin Helsinki-kotiin, joka ei peloistani huolimatta ollut räjähtänyt tai tullut ryöstetyksi :D Silti kestää varmaan vähän aikaa kotiutua, tääl on aivan järkyttävän kylmä kun patterit oli pienennetty loman ajaksi ja varmaan sen takia mun hammassärky vaihtui flunssanpoikaseen. Kirsi oli meillä yötä ja ilta vaihdettiinkin kuulumisia pitkästä aikaa herkkujen ja Sinkkisten äärellä. Ihana tyttö <3 Tänään heräilin aamuna superväsyneenä, vaikka alettiinkin ajoissa nukkumaan, mut en vaan oo pitkään aikaan nukkunut levollisesti. Päivä meni siivotessa kämppää asumiskuntoon ja minkä jälkeen iltapäivällä pyörähdettiiin Roosan kanssa keskustassa etsimässä hiusvärit. Se sai tukkaansa raitoja ja mun tukka on yllätysyllätys edelleen ruskea, ehkä vähän lämpimämmän sävyinen mut hieman tummempi. En uskaltanut ostaa punertavaa, kun lopputuloksesta ei ikinä tiedä ja kampaajareissu taas olisi tullut liian kalliiksi. Molemmat värjäilyt onnistui hienosti, mutta kyllä mie silti vielä sen punertavan, paria astetta vaaleamman tukan vielä viimeistään kesällä haluan !

Huomenna Eppu tulee asustelemaan mun luo Joensuusta pidennetyksi viikonlopuksi ja meinaan hukkua ideoihin, mitä kaikkea haluan neitokaiselle näyttää :D Suunnitelmissa on ainakin parhaat kirpparit, Valtteri ja Kaivarin kanuuna, sekä Hakaniemen Fidan avajaiset (VINKVINK!) perjantaina, sillä siellä on uudistettu aikamoisesti Kirsin kertoman perusteella sekä myymälää, että valikoimaa :) Lauantaina pitäis juhlistaa mun sunnuntaisia synttäreitä tyttövoimin, Roskaan ja Tavastialle pääsen viimein ! Kiva viikonloppu siis tulossa, jos nyt en sairastu, miltä pahasti näyttää.

Muutama uusi hieno musalöytö, jotka Roosa esitteli. Anya Marinasta en ollut kuullutkaan, enkä ollut tietoinen et Lily Allen oli coveroinut ehkä yhtä maailman parhaista bändeistä, the Kooksia ! Kuunnelkaapa <: Pakko mainostaa myös, että Ville oli äänittänyt Vaasassa todella killerin biisin, vaikka voikin olla kornia hehkuttaa omaa poikaystävää. Sitäkin kuuluu täällä tässä joskus. Öitä ♥


13 kommenttia:

 1. Oh I like the painting in the back!!
  And the wedges too :)

  ps. I was thinking about a blogger meeting in Helsinki, what do you think about gathering some ppl together? I guess it could be nice :)

  VastaaPoista
 2. kesällä lupaat punertavaa! : DDD
  mä taas pakotin äitiäni tänään ostamaan punertavaa hiusväriä, ja sain sen ostamaan.. :'D

  VastaaPoista
 3. Sulla on aina niin ihania vaatteita!!

  VastaaPoista
 4. Lara - Elain: Thanks ! My boyfriend found that from fleamarket and fell in love. Although I wasn't so sure about it at first it's now one of my favourite things in this apartment :> Blogger meeting sounds nice, it would be fun to get to know each others in real world :D

  catti: pitää lupaa :D ootan et tää haalistuu, niinku varmasti käy ku värinpoistot on alla ja sit koklaan jotai söpöä kuparista !

  Sara: Voi kiitos :)) Niitä tosin on aivan LIIKAA ! Haluisin päästä myymään vähemmän käytettyjä kirppikselle, mut kun on auto-ongelma. Mut jos saan useemman käden kantoapua, niin jos sitä Valtteriin vaik lähtis myymään <:

  VastaaPoista
 5. ihana asu! noi kummatkin takit! ja kisuuuuli, voi :) <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon :)) En tiiä kyl mitä tekisin ilman Väinöä, se on miun päivänsäde <3

  VastaaPoista
 7. That´s cool! :) maybe let´s think about time and then ask some people :) for me weekends would fit great!

  VastaaPoista
 8. ihana oli nähä tyttö:PPP ja kiva jos tulette kattoo fidaa huomenna!

  VastaaPoista
 9. Lara - Elain: For me too weekends would be nice <: Weeks are often too busy !

  Kirsi: Jee, tullaan kyllä :)

  VastaaPoista
 10. What about a sunday? Or saturday? For example weekend nr 3? We could meet in some cafe?

  VastaaPoista
 11. week 3 is booked for me already but maybe forth weekend would be nice? although my friend said that she maybe is coming here for the weekend then but let's see ! :) we must change e-mail addresses or something?

  VastaaPoista
 12. In general any weekend before march should be fine :)
  You can write me to Miss.elain(at)gmx.de
  then we can find a date and we can gather some ppl ;)

  VastaaPoista

miau ♥