maanantai 20. joulukuuta 2010

On kivaa omistaa samankokoinen sisko

Selvisimpä kotikotiin itärajalle Helsinkikodista, joka oli yhden viikonlopun aikana muuttunut miehisyyden linnakkeeksi Villen Jeppis-kavereiden kyläilyn johdosta. Sain pienen yliannostuksen erilaisia partavesiä, roskaruokaa, kaljatölkkejä ja lattioilla lojuvia vaatteita, mikä ylitti jo munkin giganttiset vaatevuoret. Naurut irtos, kun tänään aamulla sain raivata tieni viiden äijän (ja ilmeisesti yhden yövieraan) läpi ovelle, kun patjoja oli ympäri olkkarikeittiötä ja yks oli sammunut naamalleen juuri eteisen oven eteen. Mut ei siinä, hyvä vaan et niil oli ollu hauskaa :D

En oo torstain jälkeen postannut joten tässä tulee viikonloppu tiivistettynä. Perjaintain pikkujoulut luokkalaisten kanssa oli aivan parhaat, meillä on kyl ylivoimaisesti paras ryhmähenki ikinä :D Ilta meni aluksi Annan kämpillä istuessa ja suurimman osan ajasta pelatessa Kuka/kenellä meistä-peliä, jossa selvis aika hyvin muiden käsitykset kanssaihmisistä. Sain mm. tittelit Miss Huonoin viinapää, Kuka kuuluisi toiselle vuosikymmenelle (olisin kuulemma 70-80-luvun vaihteen hippityttö), Kuka pitää eniten huolta ulkonäöstään ja positiivisuus-tittelikin taisi olla aika lähellä. Ilta jatkui Amarillossa joratessa isolla porukalla, enkä kyl muista millon viimeks olisin saanut rakon jalkapohjaani. Lauantai kului kirppistellessä, Kirsiä moikatessa, kokatessa ja katsellessa Roosan kans Sinkkiksiä katsellessa ja sunnuntai luonnollisesti meni matkustamiseen ja suvun pikkujouluissa pyörähtäessä.

(Voipläähkunväsyttää) mutta tämähän ei siis ei ollut postauksen pointti vaan se, että sainpas heti tänne saapuessani Annilta valtavan kasan siistejä vaateyksilöitä, joista muutamia ehdittiinkin kuvata. Suurin osa noista on kirppislöytöjä ja osa alennusmyynneistä joskus jostain, joten en oikein pysty merkkejä enempää kertomaan.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Aivan sairaan kiva rotsi, jonka Anni taitavasti oli kaventanut kamalasta ihanaksi. Merkistä ei tietoakaan.
Image and video hosting by TinyPic
Denim leggins with leather pieces, Pieces.
Image and video hosting by TinyPic
Leather vest (todays D.I.Y. from biker jacket), LAB Industries. Biker jacket, H&M. Studded biker jacket, unknown label.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jeans with leather pieces, KappAhl.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Loose hoodie, Only.
Image and video hosting by TinyPic
Oon himoinnut tätä hupparia siitä asti, kun Anni sen kirppikseltä joskus vuosi sitten löysi ja nyt sen viimein sain :)
Ja viimeiseksi sit eilisen Valtterin löydöt, joista ylpein oon Villelle ostamastani puolentoista euron armyhenkisestä takista, vaikkakin pettymykseni kotona huomasin sen vetskarin  olevan rikki. Enköhän sen kuitenkin osaa korjaa <:
Image and video hosting by TinyPic
From Valtteri fleamarket: leather bag, 0,50€. short sleeved hoodie, 1€. belt, 1€. army jacket, 1,50€. portrait of Humphrey Bogart, 2€.

Here's some clothes my sister gave to me today. I'm so greatful that we have same sizes :) I'm soooo tired so I'm not gonna translate that text this time. It was about my weekend which was quite fun and eventful.

8 kommenttia:

 1. Luin otsikon ensin, että on kiva omistaa sammakonkokoinen sisko. :D

  VastaaPoista
 2. siis ei kai nyt kyseessä vaan oo so called BAMBIVILLE ? :D

  VastaaPoista
 3. nne: hahaha, aika hyvin kyl vois lukeeki :D mulle sattuu aina noita kämmejä !

  Anonyymi: Joo, sama mies on kyllä :D

  VastaaPoista
 4. jumalainen tuo liivi,en ikinä löyä sellasta! :--(

  VastaaPoista
 5. Siiis tosi makeita housuja sait ! Pitää iteki selkeesti alkaa metsästää nahkapaikkasia housuja..

  VastaaPoista
 6. Milka: Toi liivi on leikattu vanhasta bikerista, joten semmosen saa kyl tehtyyn esim kirppikseltä löytyneestä lasten bikerista :)) Älä menetä toivoa siis !

  Porcelain clouds: Tykkään kyl tosi kovasti noista nahkapaikkaisista :> Sain siltä viel parit farkkuleggarit lisäks, voi luoja kun sillä naisella on housuja !

  VastaaPoista
 7. aaaah ihania noi nahkatakit, ja oon tosi pitkään halunnu tollasen liivin! <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos, noi on kyl kivoja :)) Tollasii liivei en oo itse nähnyt valmiina missään, mut siitä vaan saksimaan, jos löytyy ylimääräinen biker :>

  VastaaPoista

miau ♥