torstai 30. joulukuuta 2010

Answers pt. 2

Inspiroivin julkkis? Olsenin kaksosilla on upeat tyylit, niitä seuraan aika usein. Malleista Kemp Muhl.

Entä bloggaaja? Niitä on hurjan monta, mutta jos yksi pitää valita niin Fade to black
Lempiruoka? Niit on monia ! Mm. omatekoinen  soijasuikalenuudelikasviswokki, itsetehty fiestasalaatti, tacot, kesän grilliherkut,  Joensuun torin vietnamilainen ja Lidlin salamipizza.
 Image and video hosting by TinyPic
Ootteko kaksosia  siskosi kanssa? Ei olla, vaikka tänäänkin meidät sekotettiin toisiimme. Anni on mua 2v 8kk nuorempi :D 
Onko sulla muita sisaruksia kun sisko? Ei oo.
Unelmaduuni? Olis upeaa olla tunnettu stylisti, mutta näin maanläheisemmin omaan alaan liittyen terkkarin duuni on varmasti ihan mun juttu :) 
Lempi jälkiruoka? Mulla  lyö ihan tyhjää, vaikka hirveä herkkuperse oonkin. Friteerattu banaani  jäätelön kanssa on namia ja sit jäätelö, mihin on murustettu  suklaacookieita.
Monessako eri osotteessa oot asunu? Ekat 19 vuotta asuin yhdessä, minkä jälkeen nyt vuoden sisällä oon asunut kolmessa eri osoitteessa :D 
Lempi hajuvesi? En  oo hirveesti rahaa kuluttanut hajuvesiin, yks lemppareista on 8 €  maksava Jeanne Arthes'n Boum Que Calor sekä Annilta saama Yves Rocherin  hedelmäinen tuoksu. 
Mitä pelkäät? Yksin pimeessä  kävelemistä, kun ketään ei näy missään, mut mielikuvitus laittaa  kuulemaan kaikenlaisia risahduksia, jotka kuuluu jollekin hullulle  Freddy Kruegerille. Ja kauhuleffoja kans. 
Lemppari Disney-leffa? Ää, kaikki on niin ihania ! Mut Peter Pan, Liisa Ihmemaassa, Kaunotar ja Hirviö, Leijonakuningas, Kaunotar ja Kulkuri ja se Bernard ja Bianca-leffa
Missä maissa oot käyny? Ruotsi, Kreeta, Kypros, Kanarian saaret + Teneriffa, Egypti, Viro ja Venäjä. entä missä  maissa haluaisit käydä? Kaikissa ! Australia, Ranska, Englanti, USA, Saksa, Afrikan maat, Japani... Ootko tehny tänä talvena lumiukkoa, entä  lumienkeleitä?:-D En oo :--( Mut oon viskellyt lumipalloja ! 
ootko tehny joskus jotain duunia? Joka kesä oon ollut kesätöissä + vuoden ympäri tehnyt lapsenvahtikeikkoja. Viime kesänä opiskelin  ja tein töitä lukuunottamatta kolmea viikkoa. 
ootko ettiny jotain duunia koulun  ohelle? Oon meinannut kyllä, mut oon ollut tosi väsynyt koulun kans niin on jäänyt. 
vai miten ihmeessä sun opiskelijabudjetti riittää helgingissä  asumiseen ja shoppailuun? :D Mulla  on kesältä töistä säästöjä, jotka ovat kieltämättä HIEMAN huvenneet  Helsinkiin muuton johdosta :D Kahdestaan asuessa maksettavaa ei tule  onneks niin paljoa, kuin jos asuisin yksin, mutta en voi kyl jatkaa  ostelua samaan tahtiin jatkossa, vaik kirppikseltä onkin suurin osa.  Porukat onneks maksaa mulle matkat kotiin ja avustaa koulujuttujen  hankinnassa.  
Saatko mistää inspiraatioita pukeutumisee ja jos saat niin mistä? Saan  inspistä monista kymmenistä blogeista, katukuvasta, mutsin vanhoista valokuvista, elokuvista,  lookbook.nu:sta, muotilehdistä, lista vois jatkua loputtomiin :--) 
Image and video hosting by TinyPic

Jos saisit olla päivän kuka tahansa kuka olisit? :) Tätä  oon miettinyt joskus aiemmin, mut en oo keksinyt vastausta. Joku iso  kiho, jolla olis valta lopettaa sodat ja parantaa maailmaa, jos se vaan  haluis. 
mikä on sun unelmaammatti? Tykkään sekä  luovasta alasta, että ihmisläheisestä työstä. Opiskelin vaatetusalaa,  sillä luulin haluavani tehdä työtä esimerkiksi suunnittelijana, mutta se  ei ollutkaan mun juttu. Nyt musta pitäis tulla terveydenhoitaja, eli se  varmaan :--) Mut jos vois olla ihan mikä vaan niin olisin joku  luontodokkareitten kuvaaja savannilla :DD
lempivaate? aiemmin mainittujen lisäksi bikermalliset nahkatakit, etniskuvioiset legginssit ja Dinskon kiilakorot.
kuka on lempikirjailijasi? Rakastan  Inka Nousiaisen kirjoja, joista Karkkiautomaatti on mun lemppari. Stieg  Larsonin dekkarit ja Dan Brownin kirjat oli todella koukuttavia ja  runoilijoista Arno Kotro ja Tommy Tabermann on parhaita. Ja voisin tunnustaa, et salaa tykkään kyl Pottereistakin.. 
miten käytät vapaa-aikaasi?  Oon aina ollut erittäin mukavuudenhaluinen ja rakastankin laittaa  ensiks hyvää ruokaa ja sen jälkeen katsella illat leffoja ja sarjoja kollareissa/viltti niskassa/miehekkeen tai kaverin seurassa. Jos en kuluta iltaani näin käyn lenkillä tai koitan liikkuu muuten, teen pakon edessä kouluhommia tai askartelen = sotken siihen pisteeseen, että Ville huomauttaa kamojen olevan ympäri kämppää. Ja tietty luen blogeja  päivittäin. Viikonloppuihin kuuluu lähes poikkeuksetta kirppikset,  vaikka puol ysiks Valtteriin raahautuminen tuntuukin välillä tuskalta :D  Muutenkin viikolla harvemmin jaksaa lähtee edes keskustassa  pyörähtämään, minkä sit ottaa takaisin viikonloppuna. Leffassa on tullut käytyyn syksyn aikana useesti, Orion on kiva, kun siel näkee vanhojakin leffoja. Oon enempi koti-  kuin baari-ihminen, mut tänä syksynä mun illat viihteellä kutistui  naurettavasti minimiin lähinnä kaukana keskustasta asumisen, väsymyksen  ja tenttien jumalattoman määrän vuoksi. Tykkään kyl kovasti indiemmistä  paikoista, joissa soi hyvä musa ja oon huomattavasti enempi tanssiva  kuin istuva ihminen. Tää oli siis perusperus kouluarkea, lomat ja kesät on vapaa-ajan suhteen ihan eri luokkaa :D
suosikki  asukokonaisuutesi, jonka kanssa siis tunnet olosi luontevimmaksi? Tykkään ehkä eniten löysien yläosien, legginsien, ison huivin, bikertakin ja kiilakorkojen tai bikerbootsien yhdistelmästä, niin kuin asuista on ehkä voinut huomata :-) Asun pitää tuntua omalta ja olla mukava päällä, vihaan jos jokin vaate kiristää, hankaa tai ei istu ollenkaan.
Image and video hosting by TinyPic
5 lempibändiä/ elokuvaa/ kirjaa? =) Laitan  tähän tän hetken 5, eiku 10 !, lempparibiisiä, kun noita bändejä jo  listasin + 5 lempparisarjaa, niin en toista itseäni liikaa :)

10 biisiä:

 • Queens of the Stoneage - Go with the flow : sekoon joka kerta tanssilattialla, jos tää tulee :D
 • Duck Sauce - Barbra Streisand : uudempi tuttavuus, mutta törkeen hyvä fiiliksen nostattaja !
 • Yeah yeah yeahs - Hysteric : tätä kuuntelin syksyllä paljon haikeina hetkinä.
 • Kate Nash - Nicest thing : surkubiisi, mut aivan ihana <3
 • the Pains of being pure at heart - Young Adult Friction : biisistä  tulee jostain syystä todella nostalginen fiilis, vaikka viime viikolla  bändin löysin.
 • the Smiths - There's a light that never goes out : lukioaikainen rakkaus.
 • Girls - Lust for life : viime kesän biisi, tsekatkaa täydellinen musavideo !
 • Bloc Party - Helicopter : myös yksi heilumis-/riehumisbiisi
 • Jose Gonzales - Heartbeats : the Knifen cover, joka on melkein täydellisempi kuin alkuperäinen.
 • Jamie T - Chaka Demus : tanssittiin tätä täydellä terassilla Jyväskylän yläkaupungin yössä, mahtavat muistot.
5 Tv-sarjaa
 1. Californication
 2. Sinkkuelämää
 3. Skins
 4. True Blood
 5. Täydelliset naiset
5 kirjaa
 1. Arno Kotro - Sanovat sitä rakkaudeksi
 2. Inka Nousiainen - Karkkiautomaatti
 3. Arno Kotro - Musta morsian
 4. Antoine de Saint-Exupéry - Pikku Prinssi
 5. Dan Brown - Da Vinci koodi
miten opiskelut on sujunut? Hyvin kiitos :) Vaikka oli  tosi rankka syksy, niin on mennyt yllättävän kivasti tentit ja oon  oppinut kyllä todella paljon puolessa vuodessa. Ja oon hoitanut  kunnialla verikokeiden ototkin :D
vieläkö ala tuntuu oikealta? Kyl koko ajan on vahvempi fiilis sen suhteen, että sovin alalle ja se on just työtä, mitä haluan tehdä.
onko teillä millon harjoitteluita? Keväällä  on kaks, helmikuussa alkaa pitkäaikaissairaanhoiton perusharjoittelu ja  huhtikuussa sisätautien harjoittelu keuhko-osastolla.
mites se vaateala ei inspannut, vaikka kuitenkin olet vaatteista selkeästi kiinnostunut? Jyväskylässä  vaatetusala painottui enemmän kaupallisempaan ja markkinointipuolelle,  kuin muotoiluun ja luovempaan työhön, mikä ei tuntunut omalta. Harkitsin  hakevani TAIKiin vaatesuunnitteluun, mut usko ei sit riittänyt.  Rakastan luovaa tekemistä, mutta jos joutuisin olemaan työkseni luova ja  innovatiivinen, olisin ihan lukossa. Harrastuksena saan hommasta paljon  enemmän irti :))
Mitä ajattelet suomessa olevista maahanmuuttajista? :) Mulla  ei oo mitään maahanmuuttajia vastaan, sillä oon pienestä asti ollut  hymyilen-kaikille-ihminen. Porukat on aina olleet suvaitsevaisia, mikä  kuuluu myös mun arvoihin. Se, että erilaisuutta pelätään niin paljon ja  ryhdytään rasistisiksi on mun mielestä erittäin surullista. Itse tuun  tekemään varmasti monikulttuuristakin työtä tulevaisuudessa.
Onko sulla  ulkomaalaisia kavereita? Oon  niin korvesta lähtöisin, että siellä ei kouluissa näkynyt ulkomaalaisia  ja lukioaikoinakin ainoastaan vaihtareita. Mulla on muutama venäläis-  ja ukrainalaissyntyinen tuttu, joihin ystävystyin töissä, mut niitä  harvemmin näkee, kun välimatkaa on paljon :<
Missä päin asut? Helsingissä.
Mitä opiskelet ja missä?  Metropoliassa Terveydenhoitajaksi.

your favorite shops/fleamarkets in Helsinki ? Kaivarin Kanuuna fleamarket, Valtteri fleamarket, Helsinki 10 and Weekday.
your band top 3
At this moment: Yeah yeah yeahs, Queens of the Stoneage and Bloc Party
All time favourites: VETO, Foo Fighters and the Cure.
your favorite places to go out in Helsinki? I  must say that the places I have visited haven't been the places I would  go out again :| It's fun to go out with my schoolmates but very few of  them like same kind of places that I do. I like indiemusic and laid back  people more than shake-your-booty-till-you-drop-places. Tavastia is very nice, I like to watch gigs a lot. If you have  ever visited Ruma that would describe the bar I like :)

7 kommenttia:

 1. Oi, tää koko postaus on ihana! Vaikutat ihan mahtavalta tyypilt. Ihana toi kirjalistasi, pidän itsekin tosta Sanovat sitä rakkaudeksi, vaikka vähän ärsyttikin samalla. Ja sit korjaa jos oon väärässä, mutta siis eikö Ruma lopetettu jo aika kauan aikaa sitten? Korvaaviksi kehotan harkitsee (vaikka oletkin varmaan jo käynyt) Nollaa, YK:ta, Kuudetta linjaa ja Siltasta :)

  VastaaPoista
 2. Bongasin sillon viime viikolla täältä blogista ton the Pains of being pure at heartin ja oon luukuttanut just tota Young Adult Frictionia paljon, joten kiitos! :D Lueskelein noita vanhempiakin postauksia läpi, ja huomasin, että meillä on aika samanlainen musiikkimaku, joten täytyy pitää silmät auki hyvien vinkkien varalta. ;)

  VastaaPoista
 3. emilia: Kiitos samoin, samaa voi sanoa siusta :)) Joo siis Helsingin Rumassahan en ees päässyt käymään, mutta Jyväskyläs ja Tampereella se on vielä pystyssä. Oon just noissa baareissa tahtonut päästä käymään ja paljon hyvää kuullut! Usein on vaan koulukavereiden kans niin eriävät mielipiteet paikoista ja sitten päädytäänkin kaikista neutraaleimpaan vaihtoehtoon (lue: amarillo):D Tein jo uuden vuoden lupauksen, et ens vuoden puolella löydän Helsingin yöelämästä sen kotoisimman paikan. Ja ymmärrän hyvin Kotron ärsyttävyyden ihanuudessaan, välillä ne sanankäänteet yrittää olla himpun verran liian nokkelia :>

  nne: Jee, on aina kivaa kuulla, et joku löytää uusia musiikki-ihastuksia :)! Pitääkin heitellä tänne useammin biisejä, ja muahan saa myös vinkata hyvistä bändeistä <;

  VastaaPoista
 4. Aaa, no nyt ymmärrän! Munhan täytyy sitten joskus käydä siellä Tampereen ja Jyväskylän Rumassa, kiva kuulla mukavista paikoista kun välillä pääkaupunkiseudun ulkopuolella matkaillessa on tosi vaikea keksiä kivaa paikkaa. :) Ja arg, anteeksi jos kommentoin epäilyttävän usein sun postauksiin! en halua tulla ymmärretyksi vainoojana :D

  VastaaPoista
 5. no höpöhöpö, miehän teen ihan samaa :DD toivottavasti törmätään viel joskus kirppiksillä, olis kiva tutustua ! kannattaa pistäytyy noissa, jos oot maisemissa ja Jyväskylän Freetime on myös hauska <:

  VastaaPoista
 6. nii-i! jos ei nyt aleta törmäämään sattumalt siel, nii voit laittaa mun sähköpostiin (on blogissani) viestii, niin voidaan sopia joksiki viikonlopuks kirppisaamu, et kierretää yhes valtterii. :) ystäväni yleensä lähtee illanvietosta samaan aikaan kotiin, ku mä aamulla kirppikselle, eli kiertelen siel aika usein yksin, varsinkin kun Moireekaan ei yhtään tykkään valtsusta.

  VastaaPoista
 7. sounds gooood :) ! mullakin on usein se ongelma, et kukaan ei jaksa nousta kirppikselle ihan aamusta, ei mieheke varsinkaan. kaverin kans on aina kivempaa :D

  VastaaPoista

miau ♥