maanantai 13. joulukuuta 2010

13.12.2010

Meinasin jättää nää kuvat postaamatta, mut tuleepa nyt kuitenkin:
Image and video hosting by TinyPic
scarf & woolly - 2nd hand. leather waistcoat - Zara. over-knee-socks - Urban outfitters.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
En muista koska viimeks olisin muokannut kuvat seepian sävyisiksi, varmaan joskus lukion alkuaikoina. Kuvat kuitenkin näytti niin tylsiltä sisällä kuvaamisen vuoksi, et jotain oli pakko tehdä. Vaik onhan seepiakin aika tylsä :D Olis kiva päästä kuvaamaan asuja vähän inspiroivampaan ympäristöön - niin paljon kuin tätä kämppää rakastankin. Sain tänään tehtyä muutaman lahjaostoksen, mut vielä olis muutama ongelmallinen tapaus. Keskustassa jaettiin tänään kaikkea kivaa sälää ilmaiseks, mukaan mulle tarttui Vitamin Water-pullo ja Olivian vanhoja numeroita. En kyllä voi sanoo et makeutettu vesi olis hyvää, oli sit kui terveellistä hyvänsä. Nyt ohjemassa on Holiday, joka on yks ihanimmista jouluhömpistä !

Christmas shopping, Frank Sinatra, Nightmare before Christmas, lots of chocolate and a warm blanket <3 I couldn't wish more for this day.

2 kommenttia:

  1. Pakkoa sanoa, että oot tosi kaunis ja rakastan sun tyyliä! :) Sun kuvista saa inspiraatiota omaanki pukeutumiseen.

    VastaaPoista
  2. nne: voi kiitos :--) kivaa, jos saat inspistä! mulla ei itsellä aina oo niin inspiroiva olo kuin haluis, mut hyvä jos en oo iha metsässä tyylin suhteen :D

    VastaaPoista

miau ♥