sunnuntai 12. joulukuuta 2010

12.12.2010

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
All pictures from here.
Voi argh nää talvipukeutumisongelmat. Vaikka luminen maisema on nätti niin vaatekaapille mennessä iskee ahdistus. Yllä olevien kuvien tytöt handlaa talvipukeutumisen, mikä taito tuntuu allekirjoittaneelta puuttuvan. Oon aivan pulassa heti, kun lämpömittarin lukemat painuu vähääkään nollaa alemmaks. Ulos jos joutuu on kylmä, ellei sit vapaaehtoisesti näytä pilkkijäukolta ja jos taas eksyy kauppoihin ihmettelemään alkaa naamaa kuumottaa ja iskee ahdistus. Omistan tasan kaks suht lämmintä talvitakkia, joista molemmat on pitkiä, joten hirveesti ei voi asuja varioida, jos haluis vaik laittaa jalkaan collegehaaremit. Plääh. Onko joku onnekas ratkaissut talvivaateongelman :D?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ei onnistu leikkiä kitaristia, jos on plektra viel kielien välissä.
Image and video hosting by TinyPic
Mitä kaikkia ihmeitä photarilla saakaan aikaan. Oikeestihan näytän siis tältä ja Ville vaan muokkaa mun naaman kuntoon blogia varten :))
Lähdin tänään Valtteriin jo puoliysiks lyhyen tekoturkin löytämisen toivossa, mut mukaan tarttuikin vaan tosi basic löytöjä. Toi harmaa lepakkohihainen euron college oli yksi niistä, mut muita en koe tarpeelliseks esitellä, sillä nekin on niin peruvaatteita eikä mitään uutta tai mullistavaa. Päivä meni sinkkiksiä katsellessa, illalla käytiin Villen kans Eerikin pippurissa kebulla ja Orionissa katsomassa Chaplinin City lights, joka on kyl mahtava ! Nyt katselen samalla lapsuuden lempparileffaa Valkohammasta telkkarista ja kärsin kamalasta koirakuumeesta. Mul on perjantaihin asti vapaata, joten viikko menee tenttiin lukiessa (toivoa saa) ja joululahjoja metsästäessä. Toivottavasti oli kiva viikonloppu kaikilla!

I found that grey college today from flea market but didn't do any other good founds. I am soooo frustrated in winter clothing. I feel like I have nothing to wear and there's so fucking cold outside :|

10 kommenttia:

 1. HITTO et pelästyin tota vikaa kuvaa :'DD!!! Tulee mielee tietkö lumikki ja seitsemän kääpiötä se piirretty versio. Niin se noita tai se. Ei voi olla totta. Sika söpö kyllä toi kitara :). Ite käytän vielä ohutta parkatakkia näin talvella tungen vaan sinne alle kaksi paksua neuletakkia...

  VastaaPoista
 2. Miten sä aina löydät kaikkee kivaa kirppikseltä! Epistä :D

  VastaaPoista
 3. Jennifer: Haha, arvaa sainko naururaivarit ku näin Villen vääntelevän miun naamaa photoshopilla :-DD On kyl kieltämättä samaa näköö sen noidan kanssa paljon ! Toi kitara on kyl iha mahti <: Itsekin viimetalvena käytin parkaa ja villapaitoja, mut tänä talvena en oo kärsiny :s

  märy: Hih, kiitti ! Oon vaan niin usein liikkeel kirppiksil, et pakosti sattuu silmään jotai :))

  VastaaPoista
 4. I know this winter problem, I´m often just to lazy to dress up nicely, ´cause jeans & sweater are the warmest choice... but I think from time to time it´s ok :) there should be any pressure behing clothing! :)

  VastaaPoista
 5. joo tää talvi on kyllä harvinaisen ... hankala muodin kannalta ::D aina pitäs olla korkkareita korkkareita korkkareita mutta laitappa sellaset kun kahlaa polvia myöten hangessa :D pakko olla hattu silmilla, takki visusti kiinni ja housujen alla kolmet välipöksyt että selviää metrikseltä 20metrii sisätiloihin ! :)

  VastaaPoista
 6. Lara - Elain: You're right, does it really matter how you look in freenzing cold :D But I still keep thinking of what to wear, I can't help it. It's some kind of comfortability issue, I feel much more confident when I know that I look OK.

  Frii: Totta ! Mulla ei oo toivoakaan et pysyis edes jotenkin lämpinänä legginsseissä enkä osaa oikein farkkujakaan pitää/edes omista. Voisko joku suunnittelija kehitellä pakkasen kestävää muotia kiitos :D

  VastaaPoista
 7. Siis mitä!! Mä tein eilen valmiiksi postauksen, mihin keräsin kaikkia streetstyle-kuvia ja mullaon varmaan puolet noita samoja kuvia. Sori! En siis tarkotuksella valinnu niitä samoja tai käyttänyt samaa ideaa. :-D

  Joo mutta olet kovin sievä tuossa vikassa kuvassa! :'--- D

  VastaaPoista
 8. haha, ei mitään hei :D mulla tuli noi kuvat ekojen joukossa googlatessa, joten ihan ymmärrettävää et on samat kuvat. olihan ne kivoimpia sieltä niin ei mikään ihme et innostuu samoista tyyleistä :))

  VastaaPoista
 9. Hei vaan täältä Joensuunki puolelta. Oon seuraillua siun blogii salaa jo pitkänkin aikaa, mutta ajattelin nyt vihdoin ja viimein kirjoitella.

  Nuo katumuotia edustavat kuvat on hienoja, mutta valitettava tosiasia täällä Suomessa (etenkin täällä vähän idempänä:) on, että talvella ei hirveesti kuljeta takki auki. Ja itse tällaisena kylmäkallena jäädyn heti, jos vähänki paljasta pintaa näkyy. :) Miulla on yhdet farkut, joten kuljen kesät ja talvet pitkälti mekoissa ja hameissa, mutta talvella miunki on pakko joustaa ja piiloutua paksujen takkien ja housujen taakse. Se harmittaa lähinnä siksi, etten pääse käyttämään lempparivaateyhdistelmiä ja näin, mutta ei sille voi täällä Suomessa oikein mitään.

  Mut hei, tälleen jälkikäteen onnee uuteen kotiina ja toivottavasti joululomalla törmäillään (jos oot tulossa Joensuuhun).

  Terkuin,
  Siirin Noora

  VastaaPoista
 10. Voi kiva, kun kommentoit :)) Kyl varmasti nähdään, Topin kans kun oli puhetta et varmaan tapsan tansseihin on porukkaa suuntaamas, toivottavasti tekin tuutte !

  Ja totta on kyl et ei Suomessa hirveemmin takki auki kärsi :| Vaik muistan kyl miten Tukholmassa kaikki muijat kulki ohuet takit auki -10 asteen pakkasessa, mut itse en ehkä pitäis niin tiukasti tyylistä kiinni :D

  VastaaPoista

miau ♥