tiistai 2. marraskuuta 2010

storm and stress

Image and video hosting by TinyPic
Ei ollut aikaa ottaa kuvia muulla kuin kameran jalustalla, mut jospa viikonloppuna saisitte parempia asukuvia katseltavaksi.

AAAAAAA. Mun stressitaso on pilvissä, koulu alkaa painaa pahasti päälle. Meillä on tulossa 11 tenttiä ennen joululomaa 17.12., pitäis löytää paikka ja ilmoittautua harjoitteluihin ajallaan, tehdä kirjallisia töitä ja jaksaa istua parhaimmillaan 11 tuntia koulussa. Niin ja opiskelen siis terveydenhoitajaksi, en ydinfyysikoksi.

Päivän piristys oli, että tänään päästiin katsomaan kaksiota Etelä-Haagasta. Kämppä oli vasta rempattu ja mitä upein, vaikkakin muuten koko talo oli remonttivaiheessa. Pariskuntia oli paikalla varmaan kymmenen, joten on aika epätodennäköistä, että juuri me saataisiin kyseinen asunto. Mut ainahan voi toivoa :)

I had really stressfull day. I have no clue how to make it with dozen of examination
s and other school stuff. And when I say dozen I mean it. We'll have eleven tests before christmas holiday. I have a life too or have I? I would like to hide under the blanket and disappear.

What comforts me is that we were on apartment showing and the place was aaaawesome. Hopefully we're going to get it because there were many other couples. I would like to have a real home which would feel like home. The place where we are living is too tiny hidious. Oh gosh, how angst post this was :D

2 kommenttia:

  1. 11 exams? Sound like hell on earth :-/ some teachers think they´re student´s don´t have a life!
    But maybe you´ll get the place, then you have something nice to look forward too :)

    VastaaPoista
  2. It is hell 8| We have too many courses going at the same time. Thanks a lot for encouraging :)) !

    VastaaPoista

miau ♥