tiistai 9. marraskuuta 2010

Must have

Image and video hosting by TinyPic
All pictures from Lookbook.nu.


Muhun on iskenyt feikkiturkiskuume. Viime talvena nyrpistelin vielä tekoturkistakeille, mutta nyt täydellisen lyhyen tekoturkin löytäminen lämmittäis enemmän kuin mikään. Kovassa etsinnässä on myös söpö karvalakki, kun nyt tota luntakin viimein tuli <3 En kannata tarhausta enkä käyttäisi oikeaa, uutta turkista, mutta vanhoja vintage turkiksia vastaan mulla ei ole sanottavaa. Ne on kuitenkin jo menetettyjä tapauksia.

/ I have a serious fakefurfever. Last winter I just pursed on furcoats but now nothing would warm me more. I wouldn't use a new fur, but I do accept old vintage furs like my vest.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään käytiin Villen kans ottaa sen valokuvauskurssia varten studiolla kuvia, joita varmaan lähipäivinä tänne laittelen. Uusi banneri on ainakin luvassa, toi nykyinen on lievästi liian kesäinen :D

I was on the studio today, Ville photographed some of his school works and I was one of his models. I will post some photos from there and use one of them in my new banner - the old one is defenitely too summery.

Arvontaa on tulossa kehiin tällä tai ensi viikolla, jos nyt keksisin mitä laittaisin jakoon. Kaikenlaisten korujen väkertelystä on aikaa, mutta pieni visio mulla olis jo siitä mitä väsäisin. Tai sitten vaan laiskana marssin johonkin putiikkiin ja ostan pienen lahjakortin. Onko ehdotuksia tai toiveita?

7 kommenttia:

 1. Aah, I´m just so crazy abt fur and can´t find anything... or maybe I should start to look more intensive :D

  VastaaPoista
 2. hahah, that's always the problem :D I dream about something but don't do enough to get it.

  VastaaPoista
 3. Karvalakkeja löytyypi ainakin KappAhlista (sellanen aika vaalea beige), lindexistä ruskee ja seppälässä on mustia ja valkosia. jajaja varmaan joka kaupassa jonkinlaisia. : D

  VastaaPoista
 4. Violetta E. : thanks a lot, Lookbook is full of great stuff :))

  AnsQ: jeee, kiitti vinkistä :D oon välil niiiin laiska kiertelee kauppoi, haaveilen vaan <:

  VastaaPoista
 5. ton sohvalla istuvan tytön karvalakki on täydellinen<3 eikun vaan metsästämään! ihan kaupasta siis vaan :'D

  VastaaPoista
 6. Heha :DD Niin kyllä on, haluisin ehdottomasti tuollaisen !

  VastaaPoista

miau ♥