perjantai 19. marraskuuta 2010

I'm still here

Image and video hosting by TinyPic
Harem pants - Topshop, 19€, Helsinki 10. Jacket - H&M, years ago. Scarf & top - Gina tricot. Wedges - Dinsko. Bracelet - H&M Men. 
Image and video hosting by TinyPic
Skirt - Topshop, 19€, Helsinki 10.

Kotiutin eilen Helsinki 10:n alesta ensimmäiset yksilöt Topshopilta. Sekä haaremipöksyt että hame maksoivat molemmat 19€, mikä ei ole kyl paha hinta. Nappikokoja ei löytynyt, mutta en voinut olla ostamatta. Pöksyjen isosta koosta ei ole haittaa, mutta hame on kyllä kieltämättä hieman löysä. Nyt sit arvonkin tässä, että alanko lihottaa itseeni vai tartunko ompelukoneeseen :D Housuista tulee joillekin varmasti vanhan papan kalsari-vibat, mutta itse kyl tykkäilen kovasti.

Niinkuin eilen totesinkin, sain teiltä arvonnan yhteydessä monia toteuttamiskelpoisia ideoita ja parannusehdotuksia. Tässäpä tulee:
 • asukuviin vaatteiden alkuperät ja merkit - check.
 • blogin ulkoasuun enemmän väriä/piristystä - en oo itsekään oikein tyytyväinen nykyiseen ulkoasuun, vaikkakin halusin kokeilla aiemmin värikkäiden ulkoasujen sijaan pelkistettyä. rakastan kuitenkin värejä ja valkonen on ehkä liian valkoinen. en tiiä meenkö sitä muuttamaan, mutta väriä on kyllä luvassa, kun saan mieluisen bannerin ja lisäilen/vaihtelen pikkukuvia reunaan <:
 • enemmän D.I.Y.-postauksia - jee, toteutuu. kun oiski aikaa enempi väsätä koruja ja tuunata vaatteita :D joulun alla ainakin tulee paljon näitä, meinasin tehdä kaikki kaverien lahjat itse ja niitä varmasti näkyy blogissakin (en tosin kerro kelle menee mikäkin ;>)
 • inspiraatiopostauksia - näitä pitäis oikeestikin olla enemmän. kiire tukehduttaa kaiken inspiksen, vaikka mielellään tekisin kollaaseja yms, mutta enköhän saa aikaiseksi :)
 • teksti suomeksi ja englanniksi erilleen - hyvä idea, sillä näyttää kyl kieltämättä pöntölle, että joka toinen lause on toisella kielellä :D
 • toivepostauksia - musamaku, kuvaa-mitä-lukijat-pyytää jne. - onnistuu !
 • kuvien muokkaukset -argh, mua itseänikin ärsyttää värien vääristyminen ja epätarkat kuvat. en oo hirmu pro muokkaaja ja nykyisessä kämpässä ei oo pahemmin valkoisia seiniä, valoja tai yleensäkään tilaa kuvata. onneks tilanne muuttuu joulukuussa.
 • sanavahvistus pois - check.
 •  videopostauksia - mua ei varmasti saa ikinä aukaisemaan suutani kameran edessä, mut kiva olis ehkäpä joitain päivän asuja tai meikkipostauksia kuvata :)
 • kommenttiboxi aukeamaan sivun päälle - osaisimpa muuttaa sen :D
 • tekstiä enemmän - en oo vielä ihan sinut kirjoittamisen kanssa. välillä saatan kirjottaa pitkän pätkän ja lukemisen jälkeen tyytymättömänä deletoida sen. fiiliksen mukaan menee se tekstin tuottaminenkin enkä oo näin syksyllä ollut oikein terässä. muotia olis kivaa ruotia enemmän, mut arastelen ehkä kirjoittaa asioista, jotka jakaa mielipiteitä ja voi pahoittaa jonkun mielen.
 • ulkoasu entistä simppelimmäksi - tästä simppelimmäks en kyllä varmastikaan tuu muuttamaan, sillä oon niin visuaalinen ihminen. nyttenki tuntuu ulkoasu liian tyhjältä :D
 • kotiseutupostauksia - tällaisen teinkin kesällä, mutta se käsittelikin enempi kotia, kuin kotiseutua. erittäin kiva idea !
 • elämäntapa-, terveys- ja liikuntapostauksia - nää toimisi kyllä hyvänä kannustimena liikkua enemmän ja syödä vähemmän. :D
 • postaus Helsingistä, Joensuusta ja Jyväskylästä ja näiden parhaat kirppikset - tää tulee ehdottomasti toteutumaan ! pääsen kirjoittamaan intohimostani :))
 • enemmän asukuvia - riippuu täysin hovikuvaajastani ja miten pitkään se jaksaa heilua kameran kanssa.
 • meikkipostaus - en oo hirmu taitava meikkaamaan naamaani, osaan tosi simppelisti vain. mutta tää kyllä kannustais opettelemaan/kokeilemaan kaikkea uutta.
 • kysymyspostaus - oon miettinyt tätä, mutta en oo ollut varma tulisko kysymyksiä viittä enempää :D
 • banneri vaihtoon - heti, kun saan toteutettua visioni vaihdan uuden bannerin. en oo tyytyväinen nykyiseen, mutta koskapa joku talvisempi oli vaihdettava, niin päädyin sitten villen ottamaan studiokuvaan.
Paljon tekstiä, toivottavasti jaksatte lukea. Nyt ei ainakaan oo ideoista puutetta :D

Translation: I will translate this later. The long part of the text was suggested improvements for my blog from which I got many new ideas :)

  6 kommenttia:

  1. kiitooos! : ))
   aivan yli makee asu! : D

   VastaaPoista
  2. Ihana hame! 8)

   Jeee, kivoja postauksia tulossa. Whii

   VastaaPoista
  3. siis jos tassa tilanteessa ois korrektia ilmaista niin pida itses miehena! =D taisiis et okei kivojakin parannusehdotuksia, mut kunhan pidat tan omanlaisena, siina mita ite haluat tehda, ettet tee naita muiden mieliks.. Tavallaanhan kaikki blogit on vahan kosiskelevia, mutta ne jotka sailyy sillee hyvalla tavalla persoonallisina on aina loppujen lopuks parhaita =D

   VastaaPoista
  4. On korrektia, oon itsekin tota miettinyt :D En mie rupeis tätä blogia muuttamaan, jos se ei tuntuis omalta, vaikka kieltämättä sitä aina miettii, et mikäköhän näyttäis myös muitten silmissä kivalta. Joskus on kivaa kokeilla, et jospa joku toinen tapa olis toimivampi mut kyllä sitä loppujen lopuks tekee sit niin, mikä tuntuu parhaalta :)

   VastaaPoista

  miau ♥