tiistai 23. marraskuuta 2010

diy diy

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Niin kuin tänään jo uhosin, sain kuin sainkin tänään aikaiseksi tehdä aiemman postauksen kuvia apinoiden hartiaketjusysteemirykelmän - saksien kanssa ja True Bloodia samalla kyyläten. Oon aika tyytyväinen, mut kyllä toi koruröykkiö on pakko kiinnittää joillain hakaneuloilla paitaan kiinni, jos lähtee ton kanssa viuhtomaan. Kuvatessa kiinnitin ton hakaneuloilla ja silti sai koko ajan olla korjaamassa. Mitäpä tykkäilette :)?

Nyt jatkuu True Blood-maratooni ja viimeinkin uskallan myöntää, et on ne vampyyrit helvetin kuumia.

I managed to make shoulder jewellery of what I was talking about earlier today. What do you think, yes or no ? <: Me: YES !

17 kommenttia:

 1. Tästä tuli hieno :) Mistä sä hommasit kettingit sun muut? Pinseteilläkö väsäilit?

  VastaaPoista
 2. ihan megahieno, oot hottis miun kulta <3

  VastaaPoista
 3. tosta tuli mahtava! voisin itekki kerätä inspiraatiota ja väkertää joku päivä jotain :)

  VastaaPoista
 4. ihan tooosi hieno ! vautsi, miten osasitkin tehä ite. aattelin eka et olit ostanut jostain:)

  VastaaPoista
 5. Irina: jee kiitti :))

  Jonna: Kiitos ! Mulla oli ketjuja vanhoista koruista jäänyt sit viel purin yhden kaulakorun. En tehnyt pinseteillä vaan väänsin sellasten isojen keittiösaksien kans noita lenkkejä :D

  Kirsi: Miauuu <3

  MARIA: tängjuu <<: tykkäilen itsekin hurjasti. kannattaa varata aikaa tohon ja joku jonka päällä tekee, muuten menee solmuun :D

  Anu Ö: Kiitti paljon :)

  Laura: kiitos ! kiva jos näyttää sille :D meinas kyl mennä usko aluks ton kanssa, mut onneks en luovuttanut.

  VastaaPoista
 6. mä joskus kaua sitte "tunsin ja tunsin" siskoas irc-gallerian kautta, ja muistan et se oli snoukkatyttö ! onks se vieläki ? ootko sä ? ois mainioo saada tänne jotain rinnefiilisteyjä ! :)

  VastaaPoista
 7. Hieno on!! Jos lähtee kunnol riehuu, niin ainahan niitä ketjui voi etukäteen hieman ommella kiinni.. joka tapauksessa tosi kivasti sommiteltu!

  VastaaPoista
 8. delightful diy project!!! maybe you should include some tips?

  VastaaPoista
 9. ANNNa: Aijaa, pitääkin vinkkaa Annille, sillä se varmasti muistaa sut :) Meiltä molemmilta on laskeminen jääny vähemmälle, kun rinteet oli niin kaukana sillon kun se vielä asu porukoilla. Mut kyllä siltä vielä snoukka löytyy ja voi olla et innostuu uudestaan, kun sil autokin on ! Mun pitäis kyl päästä rinteeseen kokeilee, et vieläkö ees pysyisin pystyssä :D

  Aura Hulda Maria: Kiitos paljon <: !

  emilia: Kiitos ! Ja hyvä idea toi, muuten voi olla et korut roikkuu jossain ihan muualla missä pitäis :D

  Marta: Thanks a lot ! Yes I could :)) If I do something like that for christmas present I could give some tips step by step.

  Lara - Elain: Thank you so much <:

  VastaaPoista
 10. mun piti tähän kommentoida että siistit on! :) miten siis teit noi?

  VastaaPoista
 11. Kiitos :)) ! Mulla oli vanha H&M:n kaulakoru, jossa meni paljon ketjuja ympäriinsä, ja muutamia muita ketjuja, joille en ollut löytänyt käyttöä plus sellasia metallilenkkejä, joilla sain ketjut kätevästi yhteen.

  Purin ne ensiksi pitkiksi pätkiksi ja mittasin pisimmän hartioiden ympäri menevän ketjun. Sen jälkeen tsekkailin vähän väliä peilin kautta miten leveälle mun pitäisi noita hartioille laskeutuvia pätkiä kiinnittää ja aloin kokeilla miltä-näyttää-jos-kiinnitän-tän-näin-tyylillä :D Kyllä siihen aikaa menee, mutta suht helppo on kyl tehdä, kun pääsee alkuun :)

  VastaaPoista

miau ♥