keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Holiday ?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Älkää välittäkö typerämpääkin typerämmistä ilmeistä, en jaksa miekään tällä hetkellä :D

Oon täs monta kertaa miettiny, et milloi tää mun koulu loppuu ? Loma alkoi virallisesti 11.5. mut muuta en oo ehtinykää tehä kuin rästiin jääneitä koulujuttuja, vaik olis pitänyt ehtii panostaa pääsykokeisiin 8< Nyttenki tuli muutama viikko sitten palauttama kauluspaita takaisin opettajalta korjattavaksi, mutta millä ajalla ? Tää viikko on tullu piirreltyö 8-15 eläviä malleja, mikä on kyl kiva tapa hankkia opintopisteitä.

Lähden perjantaina Joensuuhun Artun ylppäreihin ja kurkkaa Annin unelmakämpän. Sunnuntaina suunnataan viettää siskosten laatuaikaa Helsinkiin, missä mulla on pääsykokeet maanantaina (ja huimat 300 sivua vielä lukematta). Suunnitelmissa olis Lintsi, jos kukkaro kestää <: Ja tottakai Monkit ja Weekdayt on pakko käydä katsastamassa ! Mun on hankittava matalat perusavokkaat tai ballerinat, sillä vaatekaapista ei löydy kuin korkkareita ja tennareita. Mikä moka.

2 kommenttia:

  1. annin ja artun ! saat nemiun mustat ballerinat lösin peeptoet vai mitkä onkaa, jonka pohja kyl jo katkes mut ei haittaa ja uudet hopeet !

    VastaaPoista
  2. teidän kämppä, mut sun unelmakämppä :)) en mie tiiä niist hopeista, pitää olla hyväs kunnos/hyvät jalassa :D tuunkin jo huomenna jns, illasta mut varmaan vietät koti-iltaa <;

    VastaaPoista

miau ♥