tiistai 11. toukokuuta 2010

Under the limelight

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

I-ha-naaa, oon täysin fiiliksissä lähestyvästä kesästä, kun toi aurinko viimein tänään alko kunnolla lämmittää. Onneks tää päivä ei lähteny liikkeelle aamun fiiliksillä, valvoin nimittäin aamuneljästä pari tuntia eteenpäin, kun lihakset oli iha jumissa ja tosi stressaantunut pörinä päässä. Jätin suosiolla koulun väliin ja jäin keräämään voimia. Mulla oli tänään luokanopen pääsykoe, mikä tuntu jotenki petollisen iisiltä, vaikka en hirveemmin siihen ollut edes valmistautunut :o Pitää pitää peukkui, että pääsen soveltuvuuskokeisiin.

Kokeen jälkeen lähettiin Katin kans salille ahkeroimaan. Siellä poltetut kalorit tosin eliminoitiin aika tehokkaasti vaniljajäätelöllä & cookieilla katsoen Poutapilviä ja lihapullakuuroja. Oli muuten iha hauska pätkä, mut niinkun Katin kanssa todettiin, nykyisissä animaatioissa on aivan liian paljon äksöniä koko ajan. Disneyn vanhoja piirrettyjä ei voita mikään !

Väsyttää plaah. Ville tulee tunnin päästä Turusta uuden tatskansa kanssa ja mun pitäis jaksaa siihen asti venailla, et menisin vastaan. Taidan ottaa torkut sohvalla ja unissakävellä asemalle. Hyvää yötä kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

miau ♥