keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Summertime cowboy

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

I-HA-NA-IL-MA. Ei malttais pysyy sisällä ollenkaan. Käytiin Villen kans syömäs pizza puoliks Pizzeria Mariassa, joka oikeestikin on Jyväskylän paras ! En meinannu jaksaa syödä edes puolikasta, koska se oli niin valtavan kokoinen. Mut oli nam. Villen jatkettua töitä lähdin synttärilahjaostoksille ilman mitään hajuu mitä ostaisin sille. Loppujen lopuks mulla meni 15min sen normaalin parin tunnin sijaan, lahja löytyi onneks helposti.

Sain onnekseni kuulla, että saan kesätöitä. Harmi vaan, et tunteja on niin vähän, etten saa edes kuun vuokraa maksettua, mut ehkä jostain saan jonkun lisäduunin. Toivottavasti muilla on hieman onnellisempi tilanne :D Nyt pitäis suunnistaa kohti Jim&Jilliä ja parin mallin stailausrupeamaa. Aurinkoista päivää kaikille 8)

3 kommenttia:

  1. Haha, oon maailman pahin stalkkeri, mut et sattuis asumaan siinä n. Mariaa vastapäätä? :D Tuli siellä viikko sitten käveltyä ja bongasin ikkunasta tollaset levyt seinällä kuin sulla. Tulit sit heti mieleen. Tosin kait joku muukin pitää levyjä seinällä.

    Oonkohan aiemmin ees kommentoinu? No joka tapauksessa seuraillu oon jo muutaman kuukauden :>

    VastaaPoista
  2. Irina: kiitos, kerranki oli iha kivasti <:

    Noora: Haha, mut hei eiköhä stalkkaaminen oo jokamiehen oikeus ;> En asu siin Mariaa vastapäätä, vaan toises suunnas. Mut kiva, et joku muukin arvostaa vinyylejä ! Kiva, että kommentoit :)

    VastaaPoista

miau ♥