maanantai 10. toukokuuta 2010

Please don't die, you have no right.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

iajswdhjaskjhaeurihfdjsabdhaduhajndsfma. On kyl ollut PÄIVÄ. Lähdin aamu seiskan jälkeen kotikotoa takas junal Jyväskylään, ehdin käydä heittää vaan kamat kämpille ennen kuin lähdin kouluun ja nyt äsken tulin bäk. Meil oli tänään illalla Design Forum sovituksia mallien kanssa sekä lehdistötilaisuus, jossa tyhmänä höpisin vähän kaikkea, toivottavasti en ihan asian vierestä. Kati ja Hanneli hoitivat sillä aikaa mallien ja yritysten edustajien kanssa sovitukset. Myöhemmin sain kuulla, ettei kaikkia malleja ollut saapunut paikalle, vaikka yritykset olivat asujensa kanssa odottamassa. Luulis, että tollasta tapahtuu vain Muodin huipulla-ohjelmassa. ( asiasta kukkaruukkuun, onko muuten toista, jota ärsyttää Suomen Huippiksen taustapimputukset? ärrrrrr.)

Nyt vasta tajuaa, et projekti on oikeestikin ihan lähellä. Meidän pitäis reilussa viikossa hankkia vielä juontaja ja PA-kamat jostakin tai sitten joku meistä kolmesta juontaa, äää. Jos jollain on luovuttaa mulle pari lisätuntia päivään otan ne innolla vastaan !

Ps. Käykää kuuntelee Villen uutta viritystä, Reskue Rangersia <:

3 kommenttia:

 1. onpa ihanat verhot ! msuta asu näyttää mielettömän kivalta just tossa ympäristössä =))

  VastaaPoista
 2. ihana kisu ! missä oikein oot koulussa ? :)

  VastaaPoista
 3. LURA: Noi verhot on kirppislöytö, ihastuin niihin heti ku näin ! Kiitos kommentista :--)

  Eve: Väiski on oikee kultapoju <3 Opiskelen vaatetusalaa Jyväskylässä. Mut en tiiä jatkuuko syksyllä, kun tuntuu, et omia aloja olis paljon muitakin. Vaatteet tulee pysymään kuitenki osana mua, vaikka sit harrastuksen tasolla :)

  VastaaPoista

miau ♥