perjantai 7. toukokuuta 2010

Good times

Image and video hosting by TinyPic

Jos pitäis listata lempparijuttuja, niin yks niistä olis junalla matkustaminen. Siel aina jotenkin unohtaa hetkeks muun maailman ja on vaan. Kuuntelee musaa, lukee kirjoja tai nukkuu. Tai käyttää sen ajan jotenki muuten hyödyllisesti, kun ei kerrankin oo kiinni koneessa, telkkarissa tai kännykässä ja tee samaan aikaan viittä muuta asiaa.

Image and video hosting by TinyPic

On hassua, et sillon alkaa juttelee paljon helpommin tuntemattomien ihmisten kanssa kuin missään muualla ollessa. Ja jostain syystä just vaan ja ainoastaan junassa kertoo uudelle tuttavuudelle niitä vähemmän fiksuja asioita, joita muuten harkitsis sanovansa tutustuessa uuteen ihmiseen :D näin kävi eilen, kun tutustuin tamperelaiseen tyyppiin, joka kohtalontoverina juoksi sydän kurkussa lähtevälle junalle joutuakseen vaan toteamaan, että se on tunnin myöhässä. Ootellessa/matkan aikana selvis, että äijä oli asunut lähes koko ikänsä samoilla hoodeilla, mutta me ei silti oltu koskaan aiemmin törmätty, vaikka yhteisiä tuttuja kuitenkin löytyi, niin Joensuusta kuin Jyväskylästä. Maailma on pieni paikka <:

Image and video hosting by TinyPic

Toinen lempparilistalle menevä asia on joensuunihmiset. Mulla on isoin ikävä lukiotyyppejä ja sitä, kun kaikki vielä pörräs samoissa porukoissa. Nyt täällä käydessään ehtii moikkailla aina vaan murto-osaa kavereista ja osaa ei oo nähny varmaan puoleen vuoteen. Haikeus.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään oli loistava päivä lukuunottamatta sitä, että koin epämielyttävimmän keskellä-yötä-herätyksen ikinä... Aamul tein lenkin Siirin kanssa ja hoitelin kouluhommia. Päiväl ehdin kiertää Epun kans Joenzoon kirpparit, harmi vaan et saaliiks jäi ainoastaan palloniittivyö. Kirppisten jälkeen suunnattiin syömään pitkäst aikaa kiinalaista, oli aivan törkeen hyvää friteerattua possua ! Illasta ehdin nähdä viel onnekseni norssin kamuja, toivottavasti pian uudestaan !

2 kommenttia:

  1. oletko matkustellut lentokoneessa? siinä sitä vasta tulee vierustoveri/toverit tutuiksi, kun parhaimmillaan tai pahimmillaan yli 10h istuu vieretysten ja varsinkin jos vieressä ei istu juro suomalainen :D

    VastaaPoista
  2. oon, mut pitkä aika sitte :o mulle iskee aina siel ahtaan paikan kammo. varsinki, kun usein edessä istuva ihminen vääntää penkin taaimmaiseen asentoon ja takana oleva möyrii ja hakkaa tuolia :S :D

    VastaaPoista

miau ♥