sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Every you, every me

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

What a weekend. Villen kaverit tuli kyläileen Pietarsaaresta ja voin kertoa, että tätä kämppää on hallinnut koko viikonlopun hyvin maskuliininen meininki. Mun oli tarkoitus lähteä perjantai-illasta ainoastaan kahville Nannan kanssa, että olisin vähän aikaa poissa jaloista jätkien viettäessä poikien iltaa. Nanna kuitenkin oli mua odotellessaan tutustunut Bloc partyn laulajan näköiseen tyyppiin, jonka kanssa sitten suunnattiinkin istumaan iltaa. Ilta kulki eteenpäin viskin voimin ja voin kertoa, etten enää toista kertaa sitä myrkkyä kurkkuuni kaada :D

Loppuillasta suunnattiin Timeen, missä tuli tanssittua jalat kipeiks. Selvisin kotiin neljän maissa, milloin pojat Joppea lukuunottamatta jo nukkuivat. Jaksettiin jutella vielä syvällisiä ennen nukkumaan menoa ja aamulla valvomisen vaikutukset kyllä huomasi.

Lauantai meni nyhjätessä seurassa, kun boitsit pelas päivän NHL:ää PS kolmosella ja katsoivat Simpsoneja (ja ne muuten pelaa vielä tälläkin hetkellä.....). Yläkaupungin yö-tuttavuudet Sini, Noora ja Heini liittyivät illasta porukkaan, oli positiivista saada naisvahvistusta joukkoon. Pojat äänittivän kovan räppibiisin, josta melkein voisin laittaa pätkän tänne :D Myöhemmin sit suunnattiinkin Rumaan. Ilta venyi aamukuuteen ennen kuin sain nukuttua ja nyt on sen mukainen väsymys.

4 kommenttia:

 1. Kiva tuo mun ja Nien kuva, tommosenki oot napannu! :D Tais soida aika hyvä biisi kun noin fiiliksissä oon...

  VastaaPoista
 2. huippu miunkin mielestä, fiilis välittyy ainaki :D oli kivaa taas teidän kans !

  VastaaPoista
 3. moi!
  miksi et julkaissut minun huulikysymystä? :o
  ei siinä ollut mitään epäasiallista tai muutakaan, eikä se ollut edes negatiivinen, jos kaikki positiivset vain julkaiset.

  -ihmettelijä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mitämitä, nyt on kyllä blogger sekoillut tai sit sun kommentti ei oo vaan lähteny perille :o tottakai vastaan/julkaisen kaikki, jokaisen mielipiteet on sallittuja, vaikka ne ei oliskaan positiivisia. Eli kysymystä tännepäin ! ja jos huulia koskeva kysymys oli jotain niiden turboilusta, oon saanut paljon ainakin kavereilta kuulla pusukalailmeestä :D

  VastaaPoista

miau ♥