tiistai 4. toukokuuta 2010

but life's no a storybook


summer is miles and miles away
miten kutosen enkulla osaa käyttää tinypiciä tai picasaa. tiiän montaki syytä nyt miksen oo hannan pyytelyistä huolimatta postannu aiemmin. mut koska tästä päivästä tulee luultavasti p i t kä kiitos pissisen ilman, miun ruhon sijainnin ihmisten ilmoja nähen ja sen että heräsin 07.30 töihin, jonne en kuitenkaa menny vaa jäin kuumeilemaan kotia.
jos joku vielä erehtyy luulemaan et oon hanna, ni ei, erehytte pahasti. tiiän ainaki 98399 eroo meissä, vaikka silti monet sekottaa tai luulee samaks henkilöks. Oon ehkä saman kokonen, kuullostan ehkä vähän samalle, näytän kai samalta, mutta eiiii ii. Oon 2,5 vuotta nuorempi lukion kesken jättäny välivuotta hengaileva versio hannasta täältä joensuun susirajoilta.ehkä jätän tän nyt tähä, aikaa meni ihan kiitettävästi ku en osaa ottaa kuvia, käyttää bloggerii. mut välissä onneks kerkesin mm. sotkee huoneen ja käydä postista hakee a:lle huutamat lp levyt .

ps kesäloma alkaa viikon päästä ♥
A

5 kommenttia:

 1. whooh. Kivoja kuvia. Onko toi niitti härpäke juttu takki ? : D

  VastaaPoista
 2. jeiii hyvä anni siekin alat kirjoitella tänne :) ja kivoja kuvia !

  VastaaPoista
 3. kiittelen annin puolesta :) se niitein koristeltu systeemi on takki, itsekin näin vasta nyt sen :D yritän saada annia postaamaan useemmin, mut ku se on aina, et "en mie ossaaaa.."

  VastaaPoista
 4. Oi kivoi kuvii! =)=)

  http://saippuankupla.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. kiitos, nää on rakkaan siskoni aikaansaannoksia <:

  VastaaPoista

miau ♥