sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Monday you can fall apart, tuesday & wednesday break my heart, thursday doesn't even start, it's friday I'm in love.

Image and video hosting by TinyPic

Mun viikonloppu on menny aika hujauksessa. Oli aivan parasta viettää perjantaina laatuaikaa maailman ihanimpiin kuuluvan tyttösen, Kill Bill 2 ja kanasalaatin kanssa ! Lauantaiaamuna lähdin suoraan Epulta auttamaan mummoa muutossa ja siihen päivä sit pitkälti menikin.

Image and video hosting by TinyPic

Kotona kerkesin pyörähtää nopeesti, ennen kuin suuntasin saaran, minnin ja nooran kanssa iltaa viettämään. Suunnitelmissa oli baarikierros ja jalkojen muussiks tanssahtelua tyttöporukalla, mutta kuinkas sitten kävikään..

Image and video hosting by TinyPic

Lähempänä yhtä selvittiin lähtee baariin pienten sählinkien jälkeen. Saatiin jonottaa poppiin suht kauan vaan kääntyäksemme ovelta: sisään olis maksanut KYMPIN plus narikat. Tilin saldon näyttäessä tällä hetkellä kahdeksaa euroa ei olis ollut mitään järkee laittaa palamaan lompsan pariakymppiä, kun pitäis vielä huomenna selvitä takas Jyväskyläänkin. Kurjaa loppua ilta ei kuitenkaan saanut. Suunnattiin Heseen vetämään hampparit ja pehmikset, mikään ei oo maistunu pitkään aikaan yhtä hyvälle ! Tytöt lupas tulla käymään toukokuussa Jyväskylässä, parhautta <:

Image and video hosting by TinyPic

Anni oli taas maailman paras sisko ja lahjoitti mulle takin <3

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

The cutest girl in town.

6 kommenttia:

 1. oletko sä noissa kaikissa kuvissa vai onko alemmissa se sun siskosi? jos on niin ootte ihan samannäköisiä! ainoastaan tukan pituus ja vähän myös väri sai mut epäilemään =D jos taas kaikissa kuvissa olet sä, niin sitten sun tukka vaan näyttää tositosi pitkälle, pään asennosta tai jostain riippuen. tulipas sekava kysymys ja selitys =D ja tän kaiken sekavuuden jatkoks kysyisin vielä että onko sulla tai siskollasi (jos siis hän on tuossa) pidennykset?
  harmittaa kun en itse koskaan jaksa kasvattaa, juuri leikkasin sellasen kevyen ja lyhyen kesätukan ja nyt laittaa vähä kaduttamaan kun katsoo sun kuvia,love ur hair <3

  VastaaPoista
 2. ihana anniiiiiii, se on aina niin paras <3 ikävä on jo tyttööö:P harmi muute ku ei ehditty näkee tällä lomalla nytte! pitää vaik yrittää sit ens kerral.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Oikein huomattu, vaikka moni aina sekoittaakin meidät parin vuoden ikäerosta huolimatta :D jo silloin, kun olin blondi ihmiset tuli juttelee mulle Annina ja toisinpäin. Kummallakaan meistä ei oo pidennyksiä, mut Annilla on kyllä ihan hullun pitkä tukka ! itse leikkelin huonot latvat pois joku aika sitten ja 5cm lähti silloin. Ei kannata katua lyhyeks leikkelyä, jos vaan tykkää hiustyylistä, kesällä saa pitkillä hiuksilla kärsiä lämpöhalvauksesta :D

  Kirsi: Anni on kyllä semmonen pikkumyy <<: joo, nähdään ehdottomasti !

  Anonyymi: Kiitokset :))

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia tytöt ! ootte niin kauniita molemmat <3

  VastaaPoista

miau ♥