maanantai 26. huhtikuuta 2010

DIY - Kauluspaitamekko pt. 3

Image and video hosting by TinyPic

Postasin nyt muutaman näitä viel ihan perätysten, toivottavasti ei tylsistytä :D

Tänään on ollu aika aktiivipäivä. Ja ilon päivä myös. Forum Design projektiin varmistui tänään viimein, että mukana ovat 8 ketjuliikettä ja 7 design yritystä. Forumin liikkeistä mukana ovat JC, Bianco Footwear, Vero Moda, Jack & Jones, Benetton, Jim & Jill, Carlings ja Fiorella, designyrityksistä Riiminka Design, Katriinan Kauppa, Studio Sonetti, Wishwear, Boutique Cari's, Design Miia Suojala ja Io Design.

Jos lukijoista löytyy jyväskyläläisiä, niin käykää ihmeessä osallistumassa mallikansion arvontaan (arvo n. 300€) <: Ideana on kierrellä Forumin liikkeitä ja poimia niistä asukokonaisuus, jossa haluaisi tulla kuvattavaksi + kirjata vaatteiden koodit arvontalipukkeeseen. Kilpailu alkaa 7.5. ja kestää 19.5. asti, jolloin arvonta suoritetaan Forumissa.

Miltä vaikuttaa :D?

4 kommenttia:

 1. En oo koskaan tajunnu kuin monipuolinen kauluspaita voi olla! nää on ihan mahtavia :>

  VastaaPoista
 2. yllätyin itsekin, kun tajusin sen reilu vuosi sitten. vähentää matkatavaroiden painoa, kun ottaa aina reissuun mukaan kauluspaidan, joka muuntautuu tarvittaessa mekoks :D

  VastaaPoista
 3. vautsi, ihan mahtavia mekkoja oot kehitelly tosta paidasta. Ei ois ikinä uskonut että yhdestä paidasta ois noin moneen :)

  VastaaPoista
 4. pitää vaan kokeilla kaikkee rohkeesti, niin välillä saattaa keksiiki jotai toimivaa :D kiitos kommentista <:

  VastaaPoista

miau ♥