tiistai 2. maaliskuuta 2010

Don't say it's over, it's only just begun.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nää lomapäivät menee kyl minuuttiaikataululla, eikä kyl hirveemmin ehdi levätä. Ei pitäis valittaa, kun pitkäst aikaa ehtii nauttii kunnolla nähdä Joensuun ihmisten seurasta. Oon ehtiny tänää mm. käydä moikkaa mummoo (joka opetti mut leipomaan karjalanpiirakoita, nam !), soittaa läpi paikat, joihin vein kesätyöhakemuksia ja valitettavasti kuunnella liian monta ei oota, kahvitella Laurin, Paavon ja Artun kanssa ja nähdä Iirin ihanan kämpän tai yleensäkään koko tytön miljoonaan kuukauteen.

Lisäks ehdin vilkaista Taikin ennakkotehtäviä, joiden määrä ei hirveesti lämmittänyt sydäntä. Pitää kuitenkin yrittää väsää jotain ennen kuin huomaan, et aika onki lopussa. En oikein usko pääseväni läpi edes ekasta vaiheesta, mut ainahan kannattaa yrittää..?

Image and video hosting by TinyPic

Mua on alkanut himottaa tukan toispuoleiseksi leikkaaminen. Oon kuitenkin välillä niin ailahtelevainen, et luultavasti katuisin päätöstä jo peiliin katsoessani. Mut toisaalta enpä oo katunut sitäkään, et marssin extempore suurempia suunnittelematta ostamaan ruskeen sävytteen. Tainojoo. Sitä kadun suuresti, koska lopputulos oli läikikäs harmaanruskee, mut tukka onneks korjaantui kampaajalla käynnillä.

Loppuun pari upeeta biisiä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

miau ♥