lauantai 27. maaliskuuta 2010

Lemppareita

Joku kiva anonyymi ehdotti joku päivä, että tekisin postauksen lempparivaatteistani ja tässäpä tulis:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lemppareihin kuuluu tottakai perustanktopit ja farkkulegginsit, jotka pelastavat usein vaatekriisiltä :> en oo ihan hirmu tyytyväinen vaatekaappiini, mutta en silti luopuisi monistakaan kuvien vaatekappaleista.

Tänään ollaan Villen kans siivoiltu ja pyöritty keskustassa. Hulluna lähdin kipeistä lihaksista huolimatta vielä sen jälkeen reisipeppuvatsa-tunnille ja veikkaan et huomen sitä ei sit kävelläkään :D Illal olis luvassa saunaa, sit pizzaa ja Alice in Wonderland Villen, sen kaiffarin ja tämän tyttiksen kanssa. Leffaa kohtaan mulla ei ole kummia odotuksia, hirmu moni katsonut on ollut aika pettynyt. 3D tuntuu viel rasittavan silmiä kurjasti, mut enköhän kestä karkin voimalla <: enkä usko, et se ihan paska olis, on siin kuitenkin Johnny Depp !

Lopuksi upea Antony & The Johnsons-biisi, jonka just bongasin spotifystä <3

4 kommenttia:

 1. mä kävin kattomassa sen alice in wonderland ja mun mielestä se oli hyvä. eniten siinä vaan ärsytti ne kakkulat päässä, ne painaa ikävästi nenää. ja pää tulee kipeeksi.

  VastaaPoista
 2. tulin just leffasta, ei se huono ollu. mut ei kyllä perinteinen Liisa Ihmemaassakaan. Olisin kaivannu enemmän LSD-trippailufiiliksiä, mitä oli dineyn alkuperäisessä värimaailmassa ja hahmoissa. Mutta oli se toki näkemisen arvoinen ! <:

  VastaaPoista
 3. mistä nuo wetlook leggarit on? ja ihan täydellinen tuo oikean alakulman takki <3

  VastaaPoista
 4. wetlookit on Gina Tricotista. kiitos, oon aivan rakastunut siihen itsekin <<:

  VastaaPoista

miau ♥