perjantai 12. helmikuuta 2010

voi parkaa

Image and video hosting by TinyPic

En ehtinyt postailla tätä perjantaina Tinypicin toimimattomuuden vuoksi, joten täs tulee matskua vähän koko viikonlopulta. Perjantai oli tosi hektinen, ehdin mm. lumikenkäilee, kokkaamaan äipylle synttärisafkat, tapittamaan annin kans skinsin neloskautta (joka muuten on aivan paras !) ja kirppiskierrostelemaan epun kanssa.

Anni myös helppi mua kuvaamaan päivän asua:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Upeet kengät, jotka voisin siskolta pölliä. Biancosta.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Niinkuin jo kerroin perjantai-illast lähdin moikkaa Eppua kaupunkiin ja tehtiin kirppiskierrokset. Valintakirppis ei tarjonnut mulle mitään kivaa, mutta toiselta kirpparilta löytyi sit senkin edestä: löysin himoitsemani parkatakin 8 eurolla !

Image and video hosting by TinyPic

Pitää vaan ommella nauhakuja helmaan, et saa kiristettyä kivasti pussille. Muuten tulee turhan levee vaikutelma, toi takki kuitenki on L-kokonen. Mukaan tarttu myös Olivia-lehti ja mustat kangastennarit Villelle.

Äitin synttäreiks osunut Viipurin matka oli, hmm, mielenkiintoinen. Matkaa olis voinu parantaa se, jos Anni olis ollu mukana, mut se joutui sit jäämään kotiin kipeilyn takia. Mun suomikiintiö tuli täyteen ensimmäisen tunnin aikana linja-autossa ja olin 100% varma, et lähivuosina tulee muutto ulkomaille. Ei enää yhtään känniääliötä, korvien verenvuotoa aiheuttavaa täysillä soivaa iskelmämusaa tai nostalgista suomifilmiä mulle, kiitos. En jaksais aina hävetä olevani suomalainen, mut millään ryhmäreissulla sitä ei tunnu voivan välttää.

Plussaa reissus oli kuitenki hyvät safkat, (kuulemma suomalaisten ruotsin vallan alla rakentamat) upeet rakennukset ja hotelli huoneessa näkyvä FASHION TV ! Jäin ihan koukkuun jälkimmäiseen, koko lauantai-ilta kului huokaillen kaikille ihanille luomuksille ja malleille, joita siellä vilahteli. Ei ehkä kantsi edes harkita semmoisen hankkimisen mahdollisuutta, koska sit kyllä tietää, mitä kaiket päivät tekisin..

Olisin halunnu postaa muutaman kuvan Viipurista, mut TinyPic teki temput taas, niin jää seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

miau ♥