lauantai 6. helmikuuta 2010

Last night

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


Innostuin eilen illal tunaa "uikkariselkäaukkoisen" H&M:n paidan. Lopputulos miellytti !!

Eilinen meinas mennä kotona jumimiseen, olin tosi nuhainen ja makailin vain vilttien alla tukka pystyssä meikittömällä naamarilla. Onneks Kati tuli käymään ja sai mut ylipuhuttua lähtemään Seppälän kirppikselle. Hirveesti sielt ei tullu potentiaalista kamaa vastaan, mut löysin korkeevyötäröiset, leveelahkeiset pöksyt. Niist lahkeist en yhtää perustanu, mulle ei tunnu sopivan muut kuin pillit, mut teen niist lyhyet sortsit <: Vaihdoin myös Katin kans pari paitaa ja hameen Objectin mekkoon, joka on superkiva. Kuvaa tulee myöhemmin.

Päätettiin myös illal katsoo leffaa ja vetää herkuttomia herkkuja porukalla (meillähän siis on Katin ja Jeren kans herkuton helmikuu päällä).


Meil oli dippailtavana vihanneksii ja omppua plus kuivattuja hedelmiä ja viiniä, namii. Mut täytyy myöntää, et ne Villen tillikset ja irtsarit olis houkutellu viel enempi :D


Pojat sai ainoaks tehtäväkseen valita leffan, kun me Katin kans hoidettiin ruokapuoli ja arvata voi, ettei ne osannu päätyy mihinkää vaihtoehtoon, kun "kaikki oli yhtä hyviä". Päädyttiin sit katsomaan Disneyn alkuperäinen Alice in wonderland, joka on kyl mainio!

Jere, Väiski ja Katin koivet


Oli kivaa ((:

Translation: Last night we had a good time with a few friends watching movies and eating snacks. Alice in wonderland rocks ! I also tuned my black dress with chains and think that outcome was great <:

6 kommenttia:

 1. yritin tehä just tollasta paitaa siulle jlahjaks sillo ku kysyin kengät vai paita !1 en onnistunu ku ne ketjut roikku miten sattu >:

  VastaaPoista
 2. siihen piti kyl käyttää aikaa, et sain ketjut kiinniteltyyn tukevasti paitaan. Tuunasin myös yhden pusakan noilla ketjuilla, ei vaan oo ihan niin kiva ku toi paita <:

  VastaaPoista
 3. eikai nuo oo niistä kengistä:DD

  VastaaPoista
 4. en kommentoi :D ne kengät on niin kuluneet kannoist, ettei varmaan tuu oleen käytössä.

  VastaaPoista
 5. moi hanna, täällä emmi katin kaveri. sait juuri kilpailijan, kati infoaa lisää.. kiva blogi, ja ihana kissa - olisiko mahdollista tavata se joskus? okei, pidän kyllä myös sinusta vaikka en ole koskaan nähnyt (paitsi kerran). toivoo emmi

  VastaaPoista
 6. hymy nousi kyllä väkisinki naamalle, kiitokset <: kilpailijan? ootan innolla, et saan kuulla lisää! tottakai, tulkaa Katin kans moikkaa Väiskiä joku päivä, olis kiva tutustuu suhunkin :) ja Katistahan varmasti muutenki tulee kisun hoitotäti, jos lähen reissaa.

  VastaaPoista

miau ♥