maanantai 1. helmikuuta 2010

Finnish Catwalk

Niin kuin jo aiemmin kerroin olin eilen Finnish Catwalk-messuilla Helsingissä. Mulla oli odotukset olleet aikas korkealla tapahtuman suhteen ja olikin pieni pettymys, että pääkohderyhmänä olivat sisäänostajat. Positiivista oli kuitenkin, että messuilla tutustui itselle ennalta tuntemattomiin kotimaisiin merkkeihin ja suunnittelijoihin, vaikka omaan tyyliin istuvia mallistoja olikin aika vähän.

Oli myös kiinnostavaa seurata Muodin Areenalla käytävää keskustelua "Onko suomalaisista muodin kuluttajiksi", jossa moderaattoreina olivat Saimi Hoyer ja Jaakko Selin. Keskustelemassa olivat Ellen päätoimittaja Mirva Saukkola, Kaarina K:n Kaarina Kivilahti, kansanedustaja Marja Tiura ja Seppälän myyntipäällikkö, jonka nimi ei valitettavasti muistu mieleen. Harmittaa, etten muista sanatarkasti Ellen Mirvan viisaita kommentteja puhuttaessa jokaisen yksilöllisestä tyylistä ja itsetunnosta. Pointti oli kuitenkin, että esimerkiksi Elle ei käytä HOT/NOT-listoja, ettei loukkaisi kenenkään yksilöllistä tyyliä, joka ei aina välttämättä kulje pintamuodin mukana. Kenenkään pitäisi tulla sanomaan toiselle, mitä voi käyttää ja mitä ei, jos toinen viihtyy omissa vaatteissaan.

Helsingistä löyty kivaa kirppareilta ja aleista, postaan niistä ehkä myöhemmin.

Mutta pitemmittä puheitta.. Finnish Catwalk 2010/11 Fashion show
Valkyrian designsTuro Taylor (Koska jokaisen miehen pitäis omistaa istuva puku ja tyylikäs villakangastakki.)
Fin-verkosto (En ollut aiemmin kuullut tai nähnyt mitään Fin-verkostolta, mutta ihastuin villakangastakkeihin ja suuriin huppuihin. Malliston harmaudessa oli tiettyä "talvisota"-henkeä, mikä toimi ainakin mulle.)Fin-verkosto/Antti Asplund (Upea Joutsen-mekko. Näytös toimi erinomaisesti mystisyydessään.)


Finnwear


Dead Birds & Lion Heart (Pakko saada toi musta mekko-paitasysteemi. PAKKO)


Napapiiri Jeans (Takit toimi mulle suht hyvin, vaikka turkiksista en perustakaan. Merkki pyrkii ekologisuuteen, mikä on aina plussaa)Vogue Voisin ottaa noi kaikki sukat/sukkikset, upeita nahkajäljitelmä-yksityiskohtia. Alimman kuvan legginseissä oli kivat soljet nilkoissa, harmi ettei kuvas näy paremmin.Mirkka Metsola Muodin huipulle-sarjasta tutun naisen mallisto.
Black Horse Pakko myöntää, että viimeisen kuvan miekkonen sai tämän tytön kuolaamaan katsomossa. Yleensä miesmalleista on tuntunut puuttuvan särmä, mutta tämän herran kohdalla ei käynyt niin. Upeet tatskat ja tukka, saisinki Villen leikkaamaan tollasen.
Lopuksi vielä yhteiskuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

miau ♥