perjantai 22. tammikuuta 2010

the whole new experience

Tätä tekstiä ties monettako kertaa uudestaan vääntäessä huomaa, miten tuskallista on yrittää keksiä toimivaa aloitusta blogille, kun ei ole sellaista koskaan aiemmin pitänyt.

Anyway, polte blogin perustamiseen on kasvanut pikkuhiljaa kolutessani päivittäin läpi kymmeniä muoti-/tyyliblogeja, kuten myös vaatekaappiani, yrittäen etsiä uutta inspistä pukeutumiseen. Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta vaatetusalaa Jyväskylässä. Kuitenkin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kallistumassa Helsinkiin päin, saa nähdä mitä ensi syksy tuo tullessaan..


kuva viime kesältä, sittemmin supervaalee tukka vaihtui vähitellen ruskeaksi, mikä tuntuu omemmalta siitä huolimatta, että vietin 20vuotta lähes poikkeuksetta blondina. takki H&M, vyö ja leggarit Gina Tricot, niittikiilakorkkarit Spirit store


nykyinen tukka näyttää tältä. rotsi h&m, huppari Monki, raitapaita GT, farkkuleggarit JC, nilkkurit korolla kirppislöytö


en usko, että blogini on mitään kovin uutta tai mullistavaa, ainakaan näillä atk-taidoilla :D mutta toivottavasti joku saa jotain irti blogistani. yritän opetella tän homman ennen kuin alan postailla mitään vaativampaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

miau ♥