perjantai 29. tammikuuta 2010

today

Tää päivä on alkanu urkkaliikkeissä, sisustuskaupoissa ja kummipojan perässä juosten. Se pikkujätkä on kerenny koluta läpi kaikki jäkismailoista ja golfpalloista munakelloihin ja polkuautoihin, on saanu kyl kiitettävästi nauraa sille viikarille.

Nyt oon ihan rätti kaupois juoksemisesta, en onneks kuitenkaan sortunut ostaa muuta ku sukkikset, joten säästy kivasti rahaa huomiselle kirppiskierrostelulle Helsingissä :>> enää pitäs vaan ottaa selville, mistä löytyis parhaat kirpparit !biker H&M, neuletalli Vero Moda, toppi GT, kaulahuivi kirppikseltä, overknee-sukat & legginsit

Lopuks ihanaakin ihanampi biisi.3 kommenttia:

 1. jee, lueskelin tätä tänään! :) ihania vaatteita sulla kyl, möömöö, >:(
  mä suosittelen ainaski hakaniemen fidaa (vai onko se frida:D vähä mikä muistikatkos. taitaa se fida olla.) tuntuu että sieltä oon monesti löytäny kaikkee siistii! vitsi ku en vaa muista tarkemmin et miten sinne mennään...mut toivottavasti löydät jotain, onhan niitä uffeja sitte aika monessa paikassa :) kerro säki jos löydät jonku siistin paikan, meikäki ens viikolla menossa sinne päin!

  VastaaPoista
 2. kiva blogin alku <: alanki seuraamaan tätä !

  VastaaPoista
 3. kiitos molemmil, tää tosiaanki on iha alus ja lupaan et paranee vielä <:

  kerettiin kiertää tänää Vallilan Valtterin kirppis, siel kantsii ehdottomasti käydä ! tais olla auki ke, la ja su jos oikei muistan. Toivottavasti huomen ehtis viel uffei katsasteleen, mut pääpaino on kyl sillä Finnish Catwalkilla, toivottavasti on näkemisen arvoinen :))

  VastaaPoista

miau ♥